Co do
Tego Dnia, to pomimo zmniejszenia ilości postów, a czasem nawet nie pisania, nadal niektórym to nie odpowiada. A to może być lekko dziwne.
Bo najpierw mówiono, tylko kalendarium i jeden może dwa posty. Kiedy robię jeden post i to czasem zdarza sie co parę dni to nadal źle. Rozumiem też znowu przesyt.
Choć nawet gdybym zawsze sie trzymał tego aby jednego dnia wstawiać jeden post z kalendarium a drugi z jakiegoś ciekawego wydarzenia z Rzeczpospolitej to wyszłoby 730 postów. Z początku pisałem tylko kalendarium, i czasem jeden post. Dopiero potem jakoś poniosło mnie i zacząłem tym nabijacz posty, aby nie było jakiejś pustki.
Ten wątek naprawdę się zmienił. I wróciło już do swych korzeni czyli kalendarium i jednego postu z realnej RON, choć czasem nawet nie. Dlatego proszę aby już nie pisać o tym wątku i o mnie jakby to nabijanie nadal działo się. Bo wtedy będzie to niezgodne z prawdą i będzie mnie zasmucać. Kiedy ktoś kolejny raz pisze, że jak tylko kopiuję i spamuję, to to zniechęca do mikroświata i dalszej egzystencji w nim.